Είναι δροσερό, έχει βελούδινη υφή, γλυκιά γεύση και με λίγες θερμίδες!
ΥΛΙΚΑ
• 1 ώριμο πεπόνι χωρίς κουκούτσια
• 200 γρ. μαύρη ζάχαρη
• 3 κουταλιές φυσικό χυμό λεμονιού
• 150 γραμμάρια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Χτυπάμε το πεπόνι στο μπλέντερ μέχρι να γίνει λεία και ομοιγενής κρέμα.
2. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το νερό και τη ζάχαρη και χτυπάμε.
3 .Βάζουμε το παγωτό σε μεταλλικό σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
4. Όταν αρχίσει να παγώνει, το βγάζουμε από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε με σύρμα.
5. Επαναλαμβάνουμε κάθε μισή ώρα για 6-7 φορές, μέχρι να πήξει ομοιόμορφα.